Gjensyn


Hallo alle sammen! ♥ (hvis det i det hele tatt er noen der, haha!)

På onsdag kom vi "hjem" fra Stockholm, det vil si at vi reiste til hytten. Vi kjørte rett fra Stockholm, og det tok cirka 9 timer, sov ikke så mye, men det gikk heldigvis raskt, eller, raskt og raskt, jeg følte ikke at jeg var i en bil i 9 timer hvertfall, haha. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har blogget, har egentlig ikke hatt noe å blogge om, skjer ikke akkurat så mye her oppe på hytten, men i dag har jeg tatt en del bilder som jeg skal vise til dere senere! Har lekt meg litt med kamerainnstilingene, jog funnet ut masse nytt, eg elsker å finne ut av nye ting med kameraet! Men en ting jeg ikke har funnet ut, er hvordan jeg skal "navigere" meg bort til å endre blenderåpningen når jeg er på M, manuell, noen som vet det?


Nå som vi har vært i Sverige, så har broren min passet Maiko, og i dag kom han opp på hytten! Åå, dere skulle sett han, han kom i DEN farten opp bakken og hoppet opp etter oss, så glad, og jeg klarte ikke å slutte å smile, haha, høres ut som en film, neida. Har trossalt vært vekke fra han i 6 dager!! 

Hva har du gjort på i dag?

Én kommentar

Stine Hopland

21.07.2012 kl.01:07

skjønte ikke helt hva du mente med "navigere" men kos deg på hytten!! :D

MarteHBa

21.07.2012 kl.01:17

Så fint bilde! Jeg har pakket og egentlig bare chillet ;)

Mina Fahimi

21.07.2012 kl.02:16

så søt hund!
vært med venner :-D

june

21.07.2012 kl.12:00

hos meg så må man trykke på den knappen det står Q med en sånn firkant rundt, rett over pilen som peker opp, da kan man velge hvilke innstillinger man vil endre på:) kos deg videre på hytten tonje!:)

Skriv en ny kommentar

, Fjell

hits