heyhey


 

NÅ HAR JEG ENDELIG FÅTT PC'EN MIN! Etter masse tull med harddisk og slikt, funker den! Jeg klarte for cirka en måned siden å miste den i gulvet da jeg skulle ta fra Maiko noe som han tygget på.. flink? Jeg vet. Så nå slipper jeg å bruke iPad, iPod eller mobil, det er så tungvindt! PC'EN var klar i går, men da installerte jeg skype, msn, redigerings-program og slike ting, og jeg tenkte at jeg heller kunne få PC'EN til å være slik som før, så begynne å blogge. 

Jeg må fortelle dere noe dumt, jeg har (kanskje) mistet alle bildene som var på dataen, siden den delen på harddisken som er ødelagt, der lå bildene mine... men broren min skal prøve litt forskjellige ting for å se om han kan redde de! HÅPER AT JEG FÅR DE TILBAKE! Men heldigvis har jeg lagt ut masse bilder av Maiko på facebook og bilder fra USA har vi på minnepenn, iallefall mesteparten, men allikevel har jeg mistet mange bilder jeg gjerne ville hatt fra turen.. Jeg har iallefall lært at jeg må være mer forsiktig med PC'EN (Fluffy, som den ble døpt for snart 2 år siden ♥). 


VERDENS BESTE! ♥♥

Men nå må jeg ende dette lange innlegge med å si at jeg skal gjøre mattelekser, spille sims på facebook og kose meg med Maiko og tv etter det! Når jeg er ferdig med alt det, da skal jeg skrive et "siden sist" innlegg :-)

 Hva har du gjort i dag?

Én kommentar

mariaknu

14.09.2011 kl.17:18

yeey !

ikke mye ;) <3

Stine Askeland!

14.09.2011 kl.17:57

yes :D <3

Skriv en ny kommentar

, Fjell

hits